• Met liefde voor jouw gemaakt
  • Altijd netjes en leuk ingepakt
  • Verzending in Nederland en BelgiĆ«

Over DoorPetra


Mijn naam is Petra en ik ben het gezicht achter DoorPetra. Ik ben 36 jaar oud en samen met vriend, dochter Emma en kat Muppet wonen wij in Bovenkarspel. Ik werk 24 uur per week als verpleegkundige in de wijkverpleging bij Omring. Daarnaast is DoorPetra uitgegroeid tot een kleine onderneming vanuit huis.

 

DoorPetra – Toen

Al sinds ik mij kan herinneren houd ik ervan om creatief bezig te zijn! In 2017 ben ik begonnen met DoorPetra. Ik maakte toen kaartjes door middel van handlettering in simpele tekeningen. Later en (nog steeds) combineerde ik dit met stempelen. Vanaf juli 2017 was ik toen ook KVK geregisterd en maakte ik kaartjes voor een aantal bedrijven in West-Friesland.

In 2018 ging ik de opleiding HBO verpleegkunde doen, toen ik heb niks met DoorPetra gedaan en KVK gestopt. Ik wou mij helemaal kunnen focussen op de opleiding. In 2019 werd ik zwanger en in oktober werd Emma geboren. Toen heb ik besloten om te stoppen met de opleiding.

 

DoorPetra – Nu

In 2020 heb ik DoorPetra weer helemaal opgepakt. Eerst met alleen kaartjes en al snel met baby producten zoals de speenkoorden en bijtringen.

Vervolgens raakte ik in aanraking met epoxy en daarmee maak ik nog steeds leuke dingen zoals sleutelhanger en onderzetters. Daarnaast schrijf ik regelmatig blogs voor www.itsokay.nl.

In november 2020 heb ik een snijplottermachine (Silhouette Cameo 4) en transferpers gekocht. Hiermee snij ik gave stickers uit voor de bewaarbuisjes en -zakjes, stapeltorens, etsen van glas en voor het bedrukken van kleding.

Daarna kreeg ik het idee een om laser graveer machine aan te schaffen. Sinds juni 2021 maak ik ontwerpen voor snijplanken, pollepels en andere houten producten.

Eind 2021 heb ik een mokken pers en sublimatie printer gekocht waar ik onder andere de mokken mee bedruk.

Creativiteit

Mijn hoofd staat nooit stil als het gaat om creatieve dingen te bedenken. Ik verzin altijd wel weer iets nieuws of ik probeer weer iets uit. Dat zie je ook terug in het brede aanbod.

Het leukste van alles wat ik maak zijn de gepersonaliseerde producten zoals de speenkoorden, bijtringen, stapeltorens en kleding met naam. Maar ik vind het ook super om samen met de klant een pakket samen te stellen.

 

Liefs Petra