♡ Hip ♡ Uniek ♡ Creatief ♡ Persoonlijk ♡

Home » DoorPetra

Over DoorPetra


DoorPetra is in 2017 gestart met het maken en verkopen van kaartjes en labeltjes door middel van handlettering. Later ging dit over naar stempelen. Met name met de stempels van Cats on Appletrees en CarlijnDesign. DoorPetra heeft toen voor meerdere bedrijven in de regio West-Friesland kaarten mogen ontwerpen. 

 

Vanaf half 2018 tot eind 2019 was het was stil bij DoorPetra, dit was vanwege een studie, verhuizing en zwangerschap.

 

In begin 2020 is DoorPetra weer gestart en uitgebreid met het maken van baby cadeautjes. Denk hierbij aan speenkoorden, bijtringen, wagenspanners en het bestempelen van rompertjes. De baby cadeautjes zijn ideaal over cadeau te geven voor een babyshower of bij een kraambezoek. Maar dit natuurlijk ook leuk voor je eigen kindje.

 

Sinds Juni 2020 maakt DoorPetra ook sleutelhangers en sieraden van epoxy letters. Dit is in verschillende kleuren of glitters mogelijk. De hanger worden onder andere gemaakt met gedroogde bloemetjes of andere klein vormpjes. Na de sleutelhanger werden er al snel onderzetters gemaakt. Hierbij is ook weer veel mogelijk.

 

Vanaf September 2020 schrijft DoorPetra regelmatig een blog voor de website van www.itsokay.nl. In deze blogs wordt stap voor stap uitgelegd hoe de lezer zelf epoxy creaties kan maken.

 

In Oktober 2020 is de plotter machine (Silhouette Cameo 4) aangeschaft. Hiermee wordt opdrukken voor kleding gemaakt, stickers voor bijvoorbeeld een stapeltoren, drinkfles, raam of kliko. De stickers worden ook gebruikt in combinatie met epoxy, om een tekst of logo in een onderzetter te creëren. 

 

DoorPetra wordt hobbymatig uitgevoerd naast mijn werk als verpleegkundige in de wijk bij thuiszorgorganisatie Omring. Daarnaast ben ik moeder van Emma, die mijn inspireert om leuke babycadeautjes te maken.

 

Liefs Petra