Veelgestelde vragen


Het bestellen lukt niet!

Bij DoorPetra kan je vanaf 5 euro al een bestelling plaatsten. Is je bestelling onder de 5 euro? Dan biedt DoorPetra gelukkig veel klein betaalbare items om het bedrag aan te vullen.

Het mininale besteldbedrag is (her)ingevoerd vanaf 1 november 2023.

Wil je hier mee over weten? Stuur mij dan gerust en mailtje of berichtje.

Is het mogelijk om mijn bestelling af te halen?

Dit kan zeker. Tijdens het bestellen kan je kiezen voor Afhalen in Bovenkarspel. Zodra je bestelling klaar is neemt DoorPetra contact met je op om een datum en tijd af te spreken.

Wat is de levertijd?

DoorPetra doet haar best alle bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. De levertijd is over het algemeen 2 tot 5 werkdagen  (de tijd voor verzending wordt niet meegerekend). 
Zit er iets van epoxy bij je bestelling kan is de levertijd 4 tot 7 dagen. Dit wat langer in verband met de het hard worden en af werken van de epoxy.

Kan ik mijn bestelling als een cadeautje versturen?

Ja, dat kan zeker. Tijdens het bestellen kan je aangeven wat het factuur adres is maar ook wat het verzendadres is. Als je je bestelling als een cadeautje wilt versturen kan je dat aangeven in de opmerkingen.
Heb je er een kaartje bij gekocht? Dan kan je ook in het opmerkingen veld aangeven wat erop het kaartje mag.

Als je vragen hebt over het versturen van een cadeautje kan je contact opnemen via doorpetra@gmail.com.

Ik heb zelf een leuk idee, kan dat?

Dat is alleen maar leuk! DoorPetra personaliseerd veel producten zelf dus er is veel mogelijk. Als er een eigen idee wordt ingebracht (aan de hand voorbeelden) wordt er eerst voorbeeld gemaakt. Deze wordt digitaal of als foto verstuurd.
Zodra het ontwerp akkoord en betaald is, wordt het definitieve ontwerp gemaakt. 
Voor een ontwerp op maat worden extra kosten berekend. Dit is tussen €2,00 en €10,00. De prijs hangt vanaf van de hoeveel werk die nodig is om het het ontwerp te maken.

Veiligheid van een speenkoord en bijtring

De veiligheid voor je kleintje staat bij DoorPetra voorop. Alles voor de veiligheid lees je op deze pagina!

Wat is het maatadvies bij haaraccessoires?

Welke maat van de clipjes heb je precies nodig voor je dochter? Dat is lastig, het hangt af van de hoeveel het haar maar ook van wat je zelf mooi vind staan. Hieronder vind je een handig overzicht van de maten: 

Maat klein
De klik klak speldje is 3cm lang. De totale afmeting van het clipje is 3,5cm lang en 1,5cm breed en te dragen bij de eerst haarlokjes.

Maat middel
Het klik klak speldje is 4cm lang. De totale afmeting van het clipje is 4,5cm lang en 2cm breed en te dragen vanaf ongeveer een half jaar tot één jaar

Maat groot
Het klik klak speldje is 5cm lang. De totale afmeting van het clipje is 5,5cm lang en 2,5cm breed en deze is te dragen vanaf 2 jaar/2,5 jaar of al bij een flink haar bos maar deze kan ook prima bij grote meiden of volwassen

Haarstrikje
Deze zit op een aligotor clipje van 4cm lang. De totale afmeting van het strikje is ongeveer 6,4cm lang en 2,6cm breed. Deze is te dragen vanaf 1 of 1,5 jaar. Het hangt af van de hoeveelheid haar.

Kan ik met mijn bedrijf, organisatie of stichting een grote bestelling plaatsen?

Ja dat kan, maar neem van te voren contact op via doorpetra@gmail.com om de wensen te bespreken. Zoals de levertijd of een ontwerp op maat. DoorPetra denkt dan graag met je mee!


Betaling via een factuur is hierbij mogelijk.

Wat zijn de kleuren van de 3D prints

De kleuren van de 3D prints vind allemaal op deze pagina!