Reacties

Corine
een maand geleden

Mooi gastendoekje en knipjes gekocht, hierbij ook nog gratis clipjes gekregen. Erg mooi en snelle verzending!

Mieke
een maand geleden

Vandaag bestelling binnen gekregen super leuk 2 buisjes/flesjes haarlok/tanden met naam. Blij mee dank jewel

Ilse
een maand geleden

Bedankt voor de goeie service! Het kraampakketje viel goed in smaak bij de kersverse ouders! Ik kom zeker een keer bij je terug.

Joy
4 maanden geleden

Bedankt voor je mooie kaartjes & je mega snelle service!
Zeker een aanrader om op deze leuke site iets te kopen!

Jacoba de Haan
5 maanden geleden

Wat een verademing deze site!! Petra doet wat ze belooft.
Per abuis een kleine spelfout gemaakt, maar dit is heel keurig gecorrigeerd!! Ik ben een super tevreden klant, en kom zeker nog eens een bestelling doen. Ga zo door Petra, dan krijg je een hoop tevreden klanten!!

sandra veenman
6 maanden geleden

ik had een leuk keykoord en sleutel hanger besteld maar zag dat het qua levertijd krap werd. een berichtje gestuurd en meteen een berichtje terug dat het met spoed gemaakt en verzonden zou worden. mooi op tijd het pakketje ontvangen om te geven aan mijn dochter voor haar verjaardag. 🎁 Ze was er super blij mee

Floor
8 maanden geleden

Petra is mijn absolute go-to voor kraamcadeaus, superkwaliteit, heel vriendelijk en alleen maar superleuke reacties van de ontvangers! Een absolute aanrader!

Lian
9 maanden geleden

Hele mooie gegraveerde thee glazen besteld. Had ze de volgende dag in huis (spoedje). Echt top!

Diana Hageland
een jaar geleden

Ik bestelde een speenkoord voor mijn dochtertje. Het speenkoord is super mooi geworden en ik kreeg er een handig kaartje bij de veiligheid. Bedankt voor de goeie service en het kleine cadeautje. Ik bestel hier zeker vaker!

Romy
2 jaar geleden

Ik had voor de herinneringsbox van mijn dochtertje een aantal bewaarzakjes/-buisje/-doosje besteld + een luieretui en zakje voor reservekleertjes, allemaal voor een leuke prijs. Ook personaliseren met naam was voor een leuke meerprijs. Artikelen snel ontvangen. Netjes verpakt en zelfs nog een haarclipje cadeau gekregen. Alles precies zoals afgebeeld en van mooie kwaliteit. Zal hier zeker nog een keer bestellen!

Reactie plaatsen