• Met liefde voor jouw gemaakt
  • Altijd netjes en leuk ingepakt
  • Verzending in Nederland en België

Reacties

Floor
een maand geleden

Petra is mijn absolute go-to voor kraamcadeaus, superkwaliteit, heel vriendelijk en alleen maar superleuke reacties van de ontvangers! Een absolute aanrader!

Lian
2 maanden geleden

Hele mooie gegraveerde thee glazen besteld. Had ze de volgende dag in huis (spoedje). Echt top!

Diana Hageland
6 maanden geleden

Ik bestelde een speenkoord voor mijn dochtertje. Het speenkoord is super mooi geworden en ik kreeg er een handig kaartje bij de veiligheid. Bedankt voor de goeie service en het kleine cadeautje. Ik bestel hier zeker vaker!

Romy
een jaar geleden

Ik had voor de herinneringsbox van mijn dochtertje een aantal bewaarzakjes/-buisje/-doosje besteld + een luieretui en zakje voor reservekleertjes, allemaal voor een leuke prijs. Ook personaliseren met naam was voor een leuke meerprijs. Artikelen snel ontvangen. Netjes verpakt en zelfs nog een haarclipje cadeau gekregen. Alles precies zoals afgebeeld en van mooie kwaliteit. Zal hier zeker nog een keer bestellen!

Angelique
een jaar geleden

Recent een bestelling geplaatst van bewaarbuisjes. In nette staat aangekomen en vriendelijk te woord gestaan via de mail. Kregen nog een kleine attentie bij onze bestelling, leuke verrassing. Ik zou hier zeker nog weer een bestelling plaatsen.

Evelyne
2 jaar geleden

Petra is zeer creatief en maakte toffe geschenkjes. Met veel inzet en liefde!

Sanne b
2 jaar geleden

Super veel mooie dingen bij Petra besteld. Epoxy spulletjes en vooral veel van de mooie raamstickers

Sirella Schäffer
2 jaar geleden

2 leuke tassen laten maken door Petra voor de oma's voor onder de kerstboom. Heel leuk geworden en super snelle levering. En ook nog mooi voor me ingepakt.

Ellen
2 jaar geleden

Hoe leuk is het om echt met een origineel kaartje en cadeautje aan te komen... en het wordt met liefde gemaakt en dat zie je!

Bedankt weer petra

Melissa Nicolai-Beumer
2 jaar geleden

Ik wou heel graag een t-shirt bestellen met een eigen tekst en afbeelding voor onze zoon, voor zijn eerste verjaardag. Petra heeft met mij meegekeken en meegedacht en zo heeft ze uiteindelijk een heel leuk gepersonaliseerd shirtje gemaakt voor ons zoontje. Kon het shirtje ook snel ophalen. Zat ook een leuk cadeautje bij. Petra is heel vriendelijk en reageert snel als je een bericht stuurt. Als we weer een gepersonaliseerd cadeau willen, gaan we zeker bij doorpetra kijken. Hele leuke artikelen!

Reactie plaatsen