• Met liefde voor jouw gemaakt
  • Altijd netjes en leuk ingepakt
  • Verzending in Nederland en BelgiĆ«

verzending en retour

Bestelprocedure

De bestelling gaat via de webshop of anders indien dit met DoorPetra is afgesproken. De bestelling wordt behandeld als de betaling binnen is. Als de bestelling binnen is gekomen ontvang je een mail met de bevestiging daarvan. Let op! Deze kan in de ongewenste mailbox komen.

 

Levertijd

DoorPetra streeft er naar om alles binnen 2 tot 5 dagen te leveren (de tijd voor verzending wordt niet meegerekend). Mocht DoorPetra een langere levertijd hebben dan wordt dit overlegd met de klant. Dit komt doordat alles met de hand gemaakt wordt. En is daarnaast afhankelijk van de grote van de opdracht of bestelling. Heb je een product op een specifieke datum nodig? Laat dit dan weten tijdens het afronden van de bestelling in het opmerkingen vak. Producten die met epoxy worden gemaakt hebben een levertijd van 3 tot 8 dagen in verband met het uitharden van de epoxy.

 

Verzending

De verzending gebeurd op basis van de gewicht. De verzendkosten beginnen bij €2,25 in een envelop tot maximaal €4.25. Er kan ten alle tijden gekozen worden voor de mogelijkheid van een brievenbuspakketje met track and tracé, de kosten hiervan zijn €4,95.

De verzend mogelijkheden zijn:

  • Verzending via PostNL in Nederland 

  • Verzending via DHL in Nederland en België 
  • Gratis afhalen in Bovenkarspel

 

Aansprakelijkheid

DoorPetra is niet aansprakelijk voor fouten van PostNL of DHL, als er wordt gekozen voor verzending in een envelop zonder track and tracé. Wel wordt er in overleg gekeken naar een mogelijke en passende oplossing. Vul hiervoor het contactformulier in of stuur een mail naar doorpetra@gmail.com.

 

Ruilen en retourneren

DoorPetra hoopt natuurlijk dat de producten geheel naar wens zijn. Mocht dat toch niet het geval zijn dan kun je het product, binnen 14 dagen na ontvangst, ruilen of retourneren. Dit kan zonder opgave van reden. De retourkosten zijn altijd voor de klant. Voor gepersonaliseerde producten gelden andere voorwaarden.

Na annulering heb je 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten, binnen 14 dagen na ontvangst, teruggestort.

 

Gepersonaliseerde producten kunnen niet retour

Producten die DoorPetra gepersonaliseerd zijn, dus waarbij je zelf de naam in typt, zijn uitgesloten van retourrecht. 

Gepersonaliseerde producten zijn alle producten met naam of tekst naar keuze, denk hierbij aan; kaartjes met naam, speenkoord, bijtringen en wagenspanners met naam, sleutelhangers met naam, onderzetters met naam en kleding met naam en/of geboortedatum.

 

Retour sturen

Wil je toch iets retour sturen?  Dan dient het product dient in de originele verpakking retour gezonden te worden en mag niet beschadigd of gebruikt zijn.

Mail dan de volgende gegevens naar doorpetra@gmail.com:

  • Naam en adres gegevens
  • Datum
  • Besteldatum
  • Bestelnummer
  • IBAN rekeningnummer (hierop wordt het bedrag teruggestort)

De kosten van het retourneren is voor eigen rekening. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd. Als het product onbeschadigd is wordt het reeds door jouw betaalde bedrag binnen 14 dagen teruggestort. 

 

Retour zending kan gestuurd worden naar:

DoorPetra
Trechter 61
1611 LC Bovenkarspel