Blog


DIY Kersthangers maken

Wat leuk dat je één van mijn blogs leest die ik mag schrijven voor itsOkay.nl. Nu het langzaam eerder donkerder wordt nadert de kerstperiode weer. Dus een mooie gelegenheid om alvast kerstversiering te maken. Hoe leuk is het dat je gave kersthanger kan maken met epoxy! In deze blog neem ik je weer stap voor stap mee!  Veel plezier met lezen en DIY-en!

Lees meer »

DIY Boekenleggers maken

Welkom bij weer een nieuwe blog. Deze keer neem ik je stap voor stap mee in het maken van twee soorten boekenleggers. Boekenleggers zijn simpel om te maken en met een beetje fantasie kan je veel verschillende kant mee op! Veel plezier met lezen en DIY-en! Dit blog is geschreven voor www.itsokay.nl.

Lees meer »

DIY Haar verwerken in sieradenhars en/of epoxy

In deze blog neem ik je stap voor stap mee hoe je hangers kan maken met haar erin verwerkt. Dit is een leuk aandenken aan het eerst plukje haar van je kindje of van de haren van je overleden hond of kat. In dit blog komen de twee varianten aan bod namelijk de kant en klare sieraden hars (magic UV hars) en de 1:1 giethars (epoxy). Dit blog is geschreven voor www.itsokay.nl.

Lees meer »

DIY Onderzettters maken met epoxy

In deze blog neem ik je mee om verschillende materialen te gebruiken. Doordat ik al langere tijd met epoxy werk, vond ik dat het tijd werd om na te gaan welke materialen er mooi blijven tussen twee lagen 1:1 epoxy giethars. Deze blog is wederom tot stand gekomen in samenwerking met www.itsokay.nl.

Lees meer »

DIY 3d landschap maken met sieradenhars

Een 3d landschap maken... hoe je dat precies doet vertel ik in dit blog. Dit blog is geschreven in samenwerken met www.itsokay.nl. De 3d landschappen bestaan uit verschillende laagje. De sieradenhars (Magic UV hars) van Itsokay is hiervoor ideaal, omdat deze snel hard wordt onder de UV led lamp. Met een beetje geduld en veel gepriegel kan je mooie hangers maken.

Lees meer »

DIY Wave coasters maken met epoxy

Na de DIY sleutelhangers werd het tijd voor meer uitdaging. Deze keer mocht ik in samenwerking met www.itsokay.nl een blog schrijven over de Wave coasters. Hoe je dit kan maken lees in dit blog!  De Wave coaster is eigenlijk één grote onderzetter die in vieren is gedeelte. Je kan hem dus neer leggen als een grote onderzetter maar ook als vier kleine. Voor deze wave coaster neem ik jullie stap voor stap hoe je deze kan maken.

Lees meer »

DIY Sleutelhangers maken met sieradenhars

Welkom op mijn eerste blog! Deze blog is geschreven in samenwerking met www.itsokay.nl. Half juni 2020 ben ik in aanraking gekomen via social media met itsokay.nl. Ik zag een gave advertentie met de UV hars om sieraden te maken. Zo gezegd, zo gedaan. Eenmaal besteld ben ik er mee aan slag gegaan, ik vond het super leuk!

Lees meer »